Prvi Cecin intervju posle zatvora!

Kao što smo već najavili, Ceca Ražnatović dala je svoj prvi intervju za televiziju „Pink“!

Iako se sa „Prvom“ dogovarala oko ove ekskluzive, nacionalna zvezda je

ipak odlučila da se prvi put posle zatvora pojavio na „ružičastom kanalu“. Specijalna emisija TV Pink ovog utorka u 22.15 otkriće sve detalje početka turneje najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović. Naime, ekipa „ružičaste“ televizije boravila je dva dana u Frankfurtu, gde je održan prvi u nizu koncerata srpske folk heroine i tom prilikom potpuno ušla u njen život.

 

Kamera je zavirila i u bekstejdž, kao i u Cecinu garderobu, pa će gledaoci moći da vide i šta je bilo na stolu od keteringa, kao i koje je piće degustirala pred nastup. Biće ovo prilika da posle dve godine u jednoj emisiji prvi put čujete i vidite razgovor sa najvećom folk zvezdom regiona, ali i sa njenim producentom Aleksandrom Milićem Milijem, kao i sa publikom koja je došla sa svih krajeva Evrope da čuje Cecu nakon godinu i po dana pauze. Autor emisije je Darko Popović.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Video: Cecin intervju za televiziju Pink!

Ceca posle zatvora kreće na turneju!

Video: Cecin intervju za Slovence!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Prvi Cecin intervju posle zatvora!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump