Slave povratak na Natinom nastupu!

Posle dva meseca gladovanja i teških borbi za opstanak, poznati učesnici popularnog rijalitija vratili su se u civilizaciju željni provoda.

Koji će realizovati uz

Natašu Bekvalac, a koja će ih u sredu zabaviti na svom nastupu u poznatom beogradskom klubu „Magacin“.

 

Inače, VIP Robinsoni su se u Kostariki, gde je snimana ova sezona „Survivora“, poprilično namučili, a neki su preživeli i ujed škorpije.

O tome kako su izgledali i koliko su smršali najbolje svedoče njihove prve fotografije sa ovog surovog poluostrva. U surovim uslovima preživljavale su brojne poznate ličnosti iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Među njima bila je i sestra popularne pevačice Nataše Bekvalac Kristina, političar Marko Karadžić, maneken Vlada Vuksanović, model Stanija Dobrojević, šminkerka Jelena Maćić i još mnogi drugi, a od hrvatskih predstavnika nama je najpoznatija glumica Mia Begović. Borbe i preživljavanje u teškim uslovima pokazivaće nam ukupno 18 takmičara već od 12. marta na „Prvoj“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dača bodrio celo veče Natašu na nastupu!

Pogledajte novi Natin spot “Dve u meni“

Nataša uhvatila ljubavnike „na gomili“?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Slave povratak na Natinom nastupu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump