Tajkun se razvodi zbog Naomi!

Dosadio im je ljubavni trougao!

Britanska manekenka Naomi Kembel (41) uvučena je u skandalozan razvod ruskog tajkuna Vladimira Doronjina (49) nakon najave

njegove supruge Ekaterine da će okriviti tamnoputu manekenku za raspad njihovog braka.

 

Iako će Vladimirov razvod otvoriti Naomi put da se konačno uda za milijardera koga mediji u Moskvi opisuju kao rusku verziju Donalda Trampa, njegov razvod sa Ekatarinom neće proći bez borbe. Doronjin tvrdi da su on i Ekaterina živeli odvojeno još od 1998, odnosno 10 godina pre nedo što je započeo romansu sa Crnom Panterom, kako Naomi zovu u domovini. Uz to, njegovi advokati ističu da je Doronjin pre Naomi imao i jednu sedmogodišnju ljubavnu vezu, pa Ekaterini nije padalo na pamet da podnese zahtev za razvod. Britanski tabloidi su spekulisali i da je Naomi spremna da pređe u pravoslavlje kako bi se udala za svog voljenog.

„Naomi je zadovoljna zbog toga što je Ekaterina konačno pristala da da razvod Vladimiru. Ali, ona je uznemirena zbog toga što nju navodi kao glavni razlog za slom braka. Naomi nije kriva za raspad tog braka jer je istina da Vladimir i Ekaterina već više od 10 godina ne žive zajedno“, rekao je izvor blizak Naomi Kembel koji je želeo da ostane anoniman.

Ekaterina i Vladimir su u braku 24 godina i imaju ćerku Katarinu (15). Spekuliše se da bi Ekaterina uz razvod želela i veliku finansijsku injekciju:

„To je smešna afera. Vladimir i ja smo i dalje muž i žena. Naomi se vara ako misli da može da mi preotme muža“, poručila je Ekaterina nedavno.

Vladimir i Naomi su se upoznali 2008. na Filmskom festivalu u Kanu i od tada su nerazdvojni. Često krstare egzotičnim morima i obilaze rajska ostrva. Naomi se nedavno preselila u Rusiju i počela je da uči ruski jezik.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Naomi prelazi u pravoslavlje!

Naomi planira da se zbog ljubavi preseli u Rusiju!

Kejt Mos u krevetu sa Naomi Kembel


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Tajkun se razvodi zbog Naomi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump