Tanja i Čanak ipak zajedno!

Iako se pisalo da je njihov ljubavi došao kraj, Tatjana Vojtehovski pokazala je da joj i dalje cvetaju ruže sa Nenadom Čankom!

Naime, Tanja Vojtehovski se na

reviji brendova „Riplej“ i „Skoč end soda“ u „Belekspo centru“ pojavila sa svojim dosta mlađim partnerom, sa kojim je, kao i uvek, bila u prisnom zagrljaju.

Da ljubav cveta na javnoj sceni, potvrdio je i voditelj Ognjen Amidžić, koji je iz prvih redova bodrio svoju devojku, supermodela Danijelu Dimitrovsku, koja je kao specijalni gost prošetala pistom, a pojavila se i u jednom od filmova koji prate reviju, a koji je delo umetnika Marka Sovilja. Osim njega, video-instalaciju je radio i fotograf Miloš Nadaždin, uz posebne radove čuvenog grafičkog dizajnera Slavimira Stojanovića. Po završetku revije čestitke su primili i Boško Jakovljević i Jasenka Stekić, koji su uradili art direkciju kompletne kampanje.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Naša Tanja ne liči na sebe!

Milena Ćeranić i Bane Mojićević ipak zajedno!

Bojana i Mandić ipak zajedno?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Tanja i Čanak ipak zajedno!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump