Telefonijada!

„Halo – kaže beli slon. Halo – kaže telefon. Ko je? – pita beli slon. Ko je? – pita telefon.

I tako u beskrajon.“ Ova dečja pesmica mogla bi da opiše poznate ličnosti, koje mnogo vole da

telefoniraju.

 

Naime, mobilni telefon je postao neizbežno sredstvo komunikacije svih, pa tako i zvezda koje je naš paparaco uslikao na različitim događajima.

Osoba koju često možemo videti s mobilnim telefonom svakako jeste pop diva Jelena Karleuša. Pored toga što voli da ćaska preko telefona, ona je i jedan od najpoznatijih tviteraša. Nema šta, komunikacija joj ide od ruke!

U emisiji „Zvezde Granda“, Saša Popović ne ispušta telefon, pa tako čita razne poruke s njega, ali ga je ovog puta naš paparaco uslikao kako telefonira na jednoj premijeri.

Dama koje nam svakodnevno prva poželi „Dobro jutro“, Jovana Joksimović, u narodu poznatija kao Janković, fotografisana je dok razgovara telefonom šetajući ulicom. Možda je baš u tom trenutku poželela prijatan dan svom suprugu Željku?

I pored toga što je veoma zanimljiv paparacima, pa ga često uslikaju sa viškom kilograma, ali i masnom kosom, Milan Stanković je i redovni korisnik mobilne telefonije. Često ga možemo videti sa mobilnim u ruci, a s kim je ovog puta razgovarao, nije nam poznato, ali sudeći po njegovom osmehu, verovatno je pričao sa dragom mu Radom Manojlović.

Kada saberemo sve – prava telefonijada!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Stanković: Hteo sam da pevam sa Karleušom!

Rada Manojlović: Plašim se za Milana

Milan Stanković se miri sa Popovićem“?!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Telefonijada!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump