Tinska: 12 godina nisam imala seks!

Pažnja, pažnja – i od goreg ima gore!

Jelena Tinska, koje se starije generacije ponajviše sećaju kao jedne od „Lokica“ koje su igrale na turnejama Zdravka Čolića, srednje je

pamte po knjizi „Od svakog koga sam volela“, dok je većem delu naprednije omladine verovatno nepoznata, o, nepravde, obnarodovala je u emisiji „Dobro, veče Srbijo“ na TV „Pink“ da 12 godina nije imala seksualne odnose!

 

Time je 62-godišnja balerina, spisateljica i borkinja za prava životinja oborila čuveni rekord Svetlane Ražnatović, koja je 27. aprila 2007. godine izjavila da je (u to vreme) bez seksa bila punih sedam godina!

Ako se ovo ima u vidu, jasna je veličina podviga Jelene Tinske. Popularna srpska pevačica je doduše mnogo mlađa od multimedijalne umetnice, te je njena apstinencija tim pre imala veću težinu, ali ipak, Tinska je u ovoj kategoriji svakako pobednica. Kako ova „žena devojčica“, koja godine ipak ne može da sakrije, obrazlaže „sušu“?

– Ne pada mi na pamet da stavim svoje skupo mleko za telo i „šanel 5“ da bih se znojila s nekim majmunom! – pobedonosno reče Tinska, očito uverena u nadmoć kozmetike nad prirodnim procesima, pohvalivši se usput svojom horoskopskom kombinacijom Bik, podznak Škorpija, ako nekoga zanima, a da nije majmun, i činjenicom da živi u šumi sa svojim ljubimcima psima. To je ruku na srce nije omelo da se požali na činjenicu da je podstanar jer je svojevremeno prodala stan kako bi školovala ćerke u inostranstvu, što je inače jedna od modernijih žalopojki ambicioznih roditelja – kao da u Srbiji nema škola!

No, kakve to ima veze sa seksom? Pa svaka se škola plaća!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Demi Mur: „Nisam imala plastične operacije!“

Emina Jahović: Nisam imala sreće /intervju/

Tina Tarner napunila 70 godina!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Tinska: 12 godina nisam imala seks!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump