Veljko postao poljoprivrednik!

Život van prestonice Seki Aleksić i njenom suprugu Veljku Piljikiću doneo je mir, ali i unosan posao!

Naime, on je zajedno sa svojim partnerom odlučio da se bavi proizvodnjom

organske hrane, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora.

 

– Veljko je postao potpredsednik centra za proizvodnju organske hrane u Negotinu, a od Ministarstva poljoprivrede je dobio i odobrenje – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Piljikić u ovaj posao nije ušao sam, već ima partnera koji odlično poznaje agronomiju, pa će njih dvojica otvoriti i centar za preradu zdrave hrane. Kako je Veljko sportista, što podrazumeva zdravu i prirodnu ishranu bez hemije, biće ovo prava prilika, ali i izazov da uspe u svom budućem poslu. Ovih dana, on i njegov partner neumorno razrađuju agronomsku strategiju kako bi uspeli u ovoj grani poljoprivrede. Kako je proleće na vidiku, Piljikić i njegov partner u Negotinu su pripremili teren, obezbedili mašine, nabavili sve što je potrebno za setvu, a njen rezultat će videti za nekoliko meseci – zaključuje naš izvor.

Kako bismo proverili istinitost naše priče, pozvali smo Veljka Piljikića, koji nam je rekao:

– Moj partner i ja ćemo se baviti ekološkom proizvodnjom organske hrane. To podrazumeva da se, bez obzira na trenutne teškoće, ide u pravcu razvoja u skladu s potrebama tržišta, ali i očuvanja životne sredine.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Veljko prebio Seku!!!

Veljko: Seka je u isto vreme i jaka i nežna

Seka i Veljko imaju nove tetovaže!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Veljko postao poljoprivrednik!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump