Veljko prebio Seku!!!

Ko se voli, taj se bije!

Seka Aleksić je očit primer da porodično nasilje ne mora uvek da se završi na sudu, već može da doprinese i boljem izgledu! Naime, folk diva je odlučila da

svog supruga Veljka Piljikića angažuje kao ličnog trenera kako bi pred izlazak novog albuma izgledala savršeno i bila u top-formi.

 

S obzirom na to da je Veljko kikbokser, koji je izuzetno disciplinovan i strog kada je u pitanju trening, odlučio je da suprugu uzme pod svoje i da njenu energičnost iskoristi na pravi način.

Njih dvoje su započeli meč u svojoj teretani, a kako je Veljko snažniji i jači, dopustio je supruzi da se prvo dobro isprazni na džaku, da bi je onda „isprašio“, naravno, kako bi stesala figuru i stekla kondiciju za nastupe koji su pred njom.

Pošto Veljko zna da kontroliše snagu udaraca, iz borbe je Seka izašla samo sa nekoliko lakih udaraca, dobro preznojena, ali i vidno zadovoljna jer je zarad dobre linije istrpela malo bola, što joj je i bio cilj.

– Meč je bio težak! Već duže vreme Veljko i ja treniramo – rekla je Seka i dodala:

– U početku mi je bilo teško, ali nekako sam se navikla i kroz Veljka zavolela ovaj sport. S druge strane, Veljko za svoju suprugu ima samo reči hvale.

– Seka je izuzetno energična i uporna, što je dokazala i kada je boks u pitanju. Odgovorna je i istrajna. Bio je ovo pravi trening jer je Seka znala da zada jak udarac i da ga muški i primi – rekao je Piljikić za naš list.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Veljko postao poljoprivrednik!

Boki kopira Seku!

Seka i Veljko se spremaju za svadbu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Veljko prebio Seku!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump