Veza Nikoline i Matije u krizi!

Daleko od očiju, daleko od srca – ova izreka pokazala se istinitom u slučaju hrvatske voditeljke Nikoline Pišek i njenog dečka.

Srbina Matije Ćorkovića, koji živi u

Berlinu.

 

Naime, ljubavni par našao se na ozbiljnom ispitu jer njihova veza na daljinu po svemu sudeći ne može više da funkcioniše. Već se dugo se priča ka­ko je Nikolinina veza u krizi, a ona o tome kaže:

– Sve veze prolaze nekakve uspone i padove, i mi smo pro­šli dosta toga. Svi oni koji su imali takvu vezu znaju da je teško, da je daljina velika prepreka za njeno očuvanje. Teško je održati stabilnost i kontinuitet na taj način. To zahteva više koncentracije, novca i drugih stvari, tako da su nategnute situacije česte. Ako niste čvrst karakter i samouvereni, skloni ste da mislite kako je došlo do krize. Međutim, u tome je lepota i teret takve veze – izjavila je Nikolina za hrvatski “Stori”.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Saši i Nikolini odleteo poklon za Lorenu

Veza Bena Afleka i Dženifer Garner u krizi

Nikolina i Saša zajedno i u pesmi!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Veza Nikoline i Matije u krizi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump