Zaratili „Klik“ i „Selekt“!

Do sada smo navikli na razne ratove estradnih ličnosti, ali se niko nije nadao da će se jedan desiti i u modnoj industriji.

Što se dogodilo kada su vlasnici firmi „Klik“ i „Selekt“ zakazali

„Fešn vik“ i „Fešn selekšn“ za isti termin!

 

– Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da će se naredni „Belgrade Fashion Week“ održati u periodu od 31. marta do 7. aprila tekuće godine. Nažalost, i ovoga puta se desila situacija da je vreme održavanja manifestacije „Fashion Selection“ pomereno baš u taj termin. Već duži period smo pokušavali da prilagodimo termin održavanja manifestacije postojećim okolnostima. U tu svrhu smo daleko unapred javno najavljivali precizne datume realizacije projekta u želji da izbegnemo preklapanja – deo je saopštenja koje su nam poslali iz PR službe „Beogradske nedelje mode“.

U želji da čujemo i drugu stranu, kontaktirali smo sa PR službom agencije „Selekt“ i dobili sledeće objašnjenje:

– Mi smo precizne datume najavili još 5. novembra, kada je završen 19. „Fešn selekšn“, a za to imamo i dokaze, isečke iz novina i televizijske snimke. Nemamo potrebu da se javno pravdamo i da nešto komentarišemo.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ava i Vlada zaratili zbog para?!

Farma: Jelena i Stefan su duelisti!

“Troja” se odlaže za mart 2011.


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Zaratili „Klik“ i „Selekt“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump