Željko se ofarbao za „Evroviziju“!

Popularni pevač i naš ovogodišnji predstavnik za „Pesmu Evrovizije“, Željko Joksimović u subotu uveče premijerno je izveo numeru.

S kojom će Srbiju

predstaviti u Azerbejdžanu, ali je, osim pesme, promovisao i novu frizuru.

 

Naime, Joksimović se specijalno za ovu priliku ofarbao u crno! Tokom emisije koja je išla na RTS-u, uživo iz studija na Košutnjaku, Željko je pre nove kompozicije „Nije ljubav stvar“ otpevao nekoliko svojih starih hitova i tom prilikom mogli smo primetiti da mu je kosa obojena, jer su u međuvremenu puštani i ranije napravljeni prilozi iz studija, na kojima se jasno vidi da ima po koju sedu vlas!

Kako tvrde naši izvori, novopečeni mladoženja je rešio da za ovo muzičko takmičenje da sve od sebe u svakom smislu, pa je tako rešio i da se malo podmladi i prefarba sede koje je imao. Čim je ušao u studio RTS-a, mnogi su primetili promenu kod pevača, pa su imali razne komentare – jednima se dopao njegov nov imidž, dok drugi smatraju da mu to nije trebalo i da ga ljudi vole onakvog kakav zaista jeste.

No, najbitnije je da se njegova supruga Jovana složila sa ovom promenom, jer, kao što je izjavio sam Joksimović, jako mu je bitno mišljenje njegove lepše polovine. Upravo zato smo i kontaktirali s njom i dobili sledeći odgovor na pitanje kako komentariše sveže ofarbanu kosu svog muža.

– Baš ste loše primetili – napisala nam je gospođa Joksimović.

U svakom slučaju, čitaocima ostaje da uporede fotografije i sami izvedu zaključak, ali, bez obzira na boju kose, jedno je sigurno – Željko Joksimović ponovo je napravio pesmu koja će se dugo slušati, komentarisati, a možda i pobediti – bar ako je suditi po „jutjubu“. Ako se, naime, uzme u obzir da „Nije ljubav stvar“ ima već preko milion pregleda na ovom sajtu, jasno je da će pesma biti veliki hit!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko Joksimović: Idem na pobedu!

Željko: Siguran sam u pobedu!

Željko: Nikad više na „Evroviziju“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Željko se ofarbao za „Evroviziju“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump