Zorica: Tijanić i Vesna su želeli da nestanem!

Sama protiv svih?!

Ako je verovati rečima Zorice Brunclik, njena karijera bila je trnovita, i to zbog ljudi koji su je sabotirali, a kao glavne krivce pevačica je označila direktora RTS-a

Aleksandra Tijanića i koleginicu Vesnu Zmijanac, koja je, inače, svojevremeno bila u braku s njenim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom!

 

Gostujući u emisiji „Dobro veče, Srbijo“, folkerka je ustvrdila da je zbog intervencija Zmijančeve, a potom Tijanića, bila zabranjena na javnom servisu:

– Ja sam prošla golgotu, zabrane Vesne Zmijanac, koja je bila u vezi sa moćnim muškarcima koji su činili da nestanem. Davala je lične naloge, a mnogi su je želeli jer je bila privlačna žena, pa su činili da me nema. Tada je bila organizovana hajka protiv mene – rekla je Brunclikova i dodala:

– Tijanić je želeo da nestanem jer je poludeo zbog onoga što sam ja pričala. Ne može niko ko je na čelu javnog servisa da zabrani nekome da gostuje. Ne može Tijanić da kaže: „Ne može Jelena Karleuša“, kakav je on stručnjak. To može muzički urednik, ali se onda nađe emisija za nju. Ne može da kaže i da ne može Zorica Brunclik – dodala je pevačica koja za „sabotažu“ svoje karijere krivi i Momčila Bajagića Bajagu!

– Bajaga je postao predsednik jednog udruženja i umesto da je otišao da proslavi to, on je istog trenutka napisao da Zorica Brunclik ne pripada udruženju – rekla je Brunclikova, koja nije ostala dužna ni Miroslavu Iliću:

– Miroslav Ilić je neko koga ja mnogo volim, a on je u to vreme bio to što je bio, pa je on hteo ili je dobio naređenje da me diskredituje, pa sam se ja krila iza suknje Mire Marković. On je bio deo te hajke koja se vodila. Ja sam htela da razgovaram s njim, ali on nije znao šta da mi kaže da mu smeta kod mene. Žao mi je što danas ne sarađujemo i što nisam bila na njegovom koncertu. Kada smo bili u Južnoj Africi, on me je zvao Julka, a ja njega Spasa (član SPS-a). Tako smo se šalili – zaključila je Zorica Brunclik, čije optužbe je Vesna Zmijanac ovako prokomentarisala:

– A ko sada čini da je nema? Nje nikada nije ni bilo! Nije ona meni toliko važna. To što ona kaže da sam imala moćne muškarce, to je tačno jer iza svakog moćnog muškarca stoji moćna žena. Samo ja ne znam kakve to veze ima s njom. Ona nije bila toliko važna u mom životu kao ja u njenom jer se ona mnome bavi 30 godina i sada se bavi, a ja njom nikada. Molim vas, budite kratki, jer sam ja s tom ženom uvek bila takva.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zorica: Zavidela sam Miri Marković!

Mina Kostić: Zorica je nekulturna!

Vesna Zmijanac: Moramo naučiti da praštamo


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Zorica: Tijanić i Vesna su želeli da nestanem!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump