Adil: Džej mi je pomogao oko pesme!

„Ćuti i radi“ deviza koje se već godinma pridržava pevač Adil Maksutović, kome se u petak trud i isplatio.

Kada je pobedio na četvrtom „Dijet Plus Grand festivalu“, za „Alo!“ je ispričao ko je

najzaslužniji za njegov trijumf, kakve je poteškoće imao prilikom odabira pesme i zbog čega ipak ostaje u svojoj matičnoj kući „Siti rekords“.

 

– Nisam očekivao ovo, nadao sam se da ću ući u finale i da ću zauzeti jedno od tih sedam mesta. Nisam znao šta me je snašlo. I sada verujte mi, od šoka, ne razmišljam trezveno. Kada je bio poslednji krug glasanja, ja sam prišao Dejanu Matiću, pozdravio sam ga i rekao mu: „E, pa ti si pobedio!“, a tek posle toga sam shvatio da sam zapravo ja pobedio – priča na početku budući zet Džeja Ramadanovskog, koji mu je pomogao oko pesme.

– Džeju se pesma mnogo dopala, moram da otkrijem da sam se s njim konsultovao oko završetka. Rekao sam mu: „Džej, nisam zadovoljan krajem pesme, molim te, da mi malo pomogneš“. Tako da je njegova ideja bila da završetak bude ovakav – kaže Maksutović, koji se direktoru „Grand produkcije“ Saši Popoviću zahvalio na pruženoj šansi, ali to ipak ne znači da će napustiti izdavačku kuću „Siti rekords“.

– Ukoliko bude reči o mom prelasku u „Grand“, Saša i ja ćemo pregovarati, ali ne bih odlazio iz „Siti rekordsa“. Imam odlične uslove u izdavačkoj kući u kojoj sam sada – iskren je Adil, koji je pobedu posvetio Ani, inače Džejevoj starijoj ćerki.

– Pesmu posvećujem mojoj devojci Ani, jer je sve vreme bila uz mene. Mnogo nam je bilo teško dok smo radili ovu pesmu. Imali smo poteškoća, jer sam prvo pesmu snimao u Grčkoj, pa sam odatle došao razočaran. Nisam dobio kvalitet koji sam očekivao, a onda sam se vratio ovde. Ana je bila sve vreme sa mnom i kada sam bio srećan, tužan, nervozan, razočaran – priča pobednik „Grand festivala“ i otkriva kada će oženiti Anu.

– Uskoro ću se ženiti – kratko je odgovorio mezimac publike i dodao da je znao da će narod glasati za njega, što mu je donelo dodatnih 5.000 evra.

– „Jutjub“ mi je bio najmerodavniji, tako da sam znao da ću glasove publike odneti ja. Ali da ću se svideti skoro celom Balkanu, nisam očekivao – završio je Adil, koji je pobedu proslavio sa svojim saradnikom Sašom Dragićem i brojnim prijateljima u jednom kafiću na Dorćolu.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Adilu je ispod časti da priča o Džeju!

Otac mi je pomogao da prebolim Tom Kruza

Čorba: Dosta mi je politike, pravim samo ljubavne pesme!


Tagovi: [ ]

Jedan komentar na “Adil: Džej mi je pomogao oko pesme!”

  • 22 maj, 2012, 10:29

    U gadnu babu rastem a? RazzZbog poitlike vise ni Balasevica ne mogu da cujem.Seronje. Odlicni pisci, dobri muzicari, sta im je to trebalo odjeb obojica!

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump