Adil: Džej mi je pomogao oko pesme!

„Ćuti i radi“ deviza koje se već godinma pridržava pevač Adil Maksutović, kome se u petak trud i isplatio.

Kada je pobedio na četvrtom „Dijet Plus Grand festivalu“, za „Alo!“ je ispričao ko je

najzaslužniji za njegov trijumf, kakve je poteškoće imao prilikom odabira pesme i zbog čega ipak ostaje u svojoj matičnoj kući „Siti rekords“.

 

– Nisam očekivao ovo, nadao sam se da ću ući u finale i da ću zauzeti jedno od tih sedam mesta. Nisam znao šta me je snašlo. I sada verujte mi, od šoka, ne razmišljam trezveno. Kada je bio poslednji krug glasanja, ja sam prišao Dejanu Matiću, pozdravio sam ga i rekao mu: „E, pa ti si pobedio!“, a tek posle toga sam shvatio da sam zapravo ja pobedio – priča na početku budući zet Džeja Ramadanovskog, koji mu je pomogao oko pesme.

– Džeju se pesma mnogo dopala, moram da otkrijem da sam se s njim konsultovao oko završetka. Rekao sam mu: „Džej, nisam zadovoljan krajem pesme, molim te, da mi malo pomogneš“. Tako da je njegova ideja bila da završetak bude ovakav – kaže Maksutović, koji se direktoru „Grand produkcije“ Saši Popoviću zahvalio na pruženoj šansi, ali to ipak ne znači da će napustiti izdavačku kuću „Siti rekords“.

– Ukoliko bude reči o mom prelasku u „Grand“, Saša i ja ćemo pregovarati, ali ne bih odlazio iz „Siti rekordsa“. Imam odlične uslove u izdavačkoj kući u kojoj sam sada – iskren je Adil, koji je pobedu posvetio Ani, inače Džejevoj starijoj ćerki.

– Pesmu posvećujem mojoj devojci Ani, jer je sve vreme bila uz mene. Mnogo nam je bilo teško dok smo radili ovu pesmu. Imali smo poteškoća, jer sam prvo pesmu snimao u Grčkoj, pa sam odatle došao razočaran. Nisam dobio kvalitet koji sam očekivao, a onda sam se vratio ovde. Ana je bila sve vreme sa mnom i kada sam bio srećan, tužan, nervozan, razočaran – priča pobednik „Grand festivala“ i otkriva kada će oženiti Anu.

– Uskoro ću se ženiti – kratko je odgovorio mezimac publike i dodao da je znao da će narod glasati za njega, što mu je donelo dodatnih 5.000 evra.

– „Jutjub“ mi je bio najmerodavniji, tako da sam znao da ću glasove publike odneti ja. Ali da ću se svideti skoro celom Balkanu, nisam očekivao – završio je Adil, koji je pobedu proslavio sa svojim saradnikom Sašom Dragićem i brojnim prijateljima u jednom kafiću na Dorćolu.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Adilu je ispod časti da priča o Džeju!

Otac mi je pomogao da prebolim Tom Kruza

Čorba: Dosta mi je politike, pravim samo ljubavne pesme!


Tagovi: [ ]

Jedan komentar na “Adil: Džej mi je pomogao oko pesme!”

  • 22 maja, 2012, 10:29

    U gadnu babu rastem a? RazzZbog poitlike vise ni Balasevica ne mogu da cujem.Seronje. Odlicni pisci, dobri muzicari, sta im je to trebalo odjeb obojica!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump