Anđelini oduzimaju dete?

Biološka majka malog Paksa Tijena, dečaka iz Vijetnama kog je glumica Anđelina Džoli usvojila 2007. godine.

Traži poništenje usvajanja i želi da se dečak vrati kući.

Bivša narkomanka Pem Tu Dang (34) kontaktirala je sa agencijom za usvajanje sa zahtevom da joj se dozvoli da ponovo počne da viđa svog sina Paksa, koga je napustila odmah po rođenju 2004. godine. On je bio drugo muško dete koje je glumica usvojila, ali izgleda da je to urađeno bez pristanka njegove biološke majke, piše “Nešenal Enkvajer”.

Pam Tu Dang je dugo bila heroinski zavisnik, pa je zato nestala iz Paksovog života, a pristanak za usvajanje su potpisali njeni roditelji. Pem to koristi kao glavni argument kako bi joj se odobrilo da opet, sada kada se rehabilitovala, počne da viđa svog sina. Ona sada želi svoje dete nazad, a kao argumente navodi da je sada “čista”, da je sposobna da brine o detetu i da sanja dan kad će je Paks nazvati “mama”. Anđelina je bukvalno prestravljena zbog ove vesti i tome se potpuno protivi. Ona se boji da bi Paks u tom slučaju prestao da je vidi kao majku.

– Anđelina prolazi kroz najgoru noćnu moru svakog roditelja koji je ikada usvojio dete. Kada je čula da Pem želi da odvede Paksa u Vijetnam kako bi se opet ujedinila s njim, Anđelina se prestravila. Preklinjala je Breda da ne dozvoli da joj uzmu dete – kazao je izvor blizak glumici i dodao da glumica preduzima sve mere kako se to ne bi dogodilo. Kakav će epilog dobiti ova priča, još ćemo videti, ali za sada izgleda da će se poznata glumica svim silama boriti da spreči Paksovu biološku majku u njenoj nameri. Džolijeva je usvojila tada trogodišnjeg Paks Tijena iz jednog sirotišta u Ho Ši Min Sitiju u Vijetnamu kako bi njen sin Medoks, usvojen u Kambodži, imao mlađeg brata sličnog sebi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Najlepši par na svetu usvaja i 7. dete!

Anđa zna kako ljube Srbi!

Anđelina opet trudna?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Anđelini oduzimaju dete?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump