Bekuta pevala, Mrka uživao!

Ko ima sreće u ljubavi, ima i u poslu!

Biće da se ova rečenica odnosi na Anu Bekutu, koja je u četvrtak uveče oduševila publiku u novosadskom „Spensu“, a

najveseliji gost, očekivano, bio je njen odskora najbolji prijatelj i najveći obožavalac ministar Milutin Mrkonjić!

 

Folk zvezda pevala je pred 5.000 ljudi, a hala je odjekivala od njenih brojnih hitova: „Crven konac“, „Brojanica“, „Kralj ponoći“, „Zlatiborske zore“, „Veseljak“, „Bekrija“, „Ja nisam rođena da živim sama“, „Rano moja, rano ljuta“… Tako je Ana Bekuta na spektakularan način počela ovogodišnju koncertnu turneju, a koliko je zadovoljna pokazuje i njena izjava posle koncerta.

– Novosadska publika važi za veoma zahtevnu, tako da sam fascinirana načinom na koji su reagovali na moje pesme. Potrudila sam se da im prenesem iskrenu emociju i oni su mi to uzvratili, pa ću sigurno ponovo organizovati koncert u Novom Sadu čim mi se ukaže prilika – rekla je Ana, koja se čak tri puta vraćala na bis, a posetioci su bili oduševljeni i njenim gošćama Tanjom Banjanin i Mirjanom Aleksić.

Kada se koncert završio, zvezda večeri otišla je na večeru sa prijateljima i saradnicima u restoran „Sidro“, gde je do sitnih sati trajalo slavlje uz muziku tamburaša, a zanimljivo je da je ta lokacija u blizini Mrkinog graditeljskog poduhvata – mosta na Beški! Za Bekutu je to pak bilo samo kratko opuštanje, budući da će već 24. aprila pevati u Centru „Sava“, a slede nastupi u njenom rodnom Priboju i okolnim gradovima.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bekuta, posle 25 god. rada, zakazala koncert u Bg

Bekuta i Mrka slušali Miru Škorić!

Ana Bekuta pevala na slavlju Andreja i Sandre


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Bekuta pevala, Mrka uživao!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump