Ceca i Jeca zajedno u avionu!

Istorijski trenutak!

Nakon više od 10 godina, pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša Tošić našle su se jedna naspram druge! Nažalost, pogled oči u oči

je vešto izbegnut, ali nije i onaj ispod obrva.

 

Naime, Ceca i Jeca su juče u popodnevnim časovima sedele zajedno u biznis klasi aviona koji je leteo u Cirih, gde su obe imale nastupe. “Alo!” je u poslepodnevnim satima uslikao dve pevačice na Aerodromu “Nikola Tesla”. Ceca je sa obezbeđenjem i Aleksandrom Milićem Milijem ušetala na aerodrom u 16 časova i 22 minuta, dok je Jelena u društvu svog najbližeg saradnika ušla samo četiri minuta posle nje. Dok se Ražnatovićeva pokretnim stepenicama uspinjala na sprat kod carinika, Karleuša je čekirala kartu!

Ceca je bila zamaskirana velikim naočarima i dugim crnim kaputom, dok se Jeca šetkala po aerodromu u visokim potpeticama i kratkoj suknjici.

– Ne dajem izjave – rekla je JK u samom startu, a nakon što smo je zamolili da kaže nešto povodom ovog istorijskog trenutka, pevačica je rekla:

-Što? Pa ja radim svakog vikenda – taman što je okrenula leđa, predomislila se i dodala:

– Ali, biće istorijski ako se ovaj avion sruši. Ako se sruši, Srbija će rešiti sve probleme- izjavila je pop diva za naš list pre nego što je krenula u pravcu aviona u kojem je čekala koleginica.

Šta se događalo kasnije, ne znamo, ali je sigurno da je “druženje” u avionu dve rivalke bilo i više nego zanimljivo! Da li su se pogledi konačno sreli ili su ipak dostale dosledne izbegavanju i sve vreme ćutale ostaje da saznamo ako neka od njih progovori o toj temi.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca i Jeca na sudu!

Ceca i Čorba upali u olujno nevreme u avionu

Ceca najavila turneju, Jeca okačila pesmu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ceca i Jeca zajedno u avionu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump