Ceca peva bosonoga!

Tokom osam meseci kućnog zatvora Svetlana Ražnatović se izgleda odvikla od štikli.

Jer je pola pesama na koncertu u Ljubljani, održanom u subotu uveče,

otpevala bosonoga!

 

Naime, megazvezda nije pevala ni sat vremena kada je osetila bolove u nogama, pa je izula cipele nasred bine!

To, naravno, nije smetalo publici u prepunoj dvorani „Gospodarsko rastavišče“ – koja inače prima oko 5.000 ljudi – ali zato mnogima nije prijala gužva. Naime, neke Cecine obožavateljke su pale u nesvest – što od vrućine, što od uzbuđenja – te su reagovali tehničari Hitne pomoći.

I pored toga, koncert je bio izuzetno uspešan. Folk diva je pevala puna dva i po sata bez pauze, a na bis je izlazila čak tri puta, jer njeni fanovi nisu želeli da napuste dvoranu posle zvaničnog dela programa. Pevačica se izgleda ozbiljno „navukla“ na miniće, pa je, nakon koncerta u Frankfurtu, kratku haljinu obukla i za Slovence.

O njenoj popularnosti u „deželi“ svedoči i podatak da je na istom mestu pevala i u nedelju uveče. U okviru aktuelne turneje „Ljubav živi“ Ceca će posetiti još mnoge evropske gradove. Kao što je „Alo!“ već pisao, ona do jula ima zakazane koncerte svakog vikenda, a prati je kompozitor i producent Aleksandar Milić Mili sa orkestrom.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca Ražnatović snimila novi album!

Ceca peva na Ibarskoj za 70.000 evra

Ceca niže uspehe u Australiji! /video/


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ceca peva bosonoga!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump