Danijela Vranić priznaje krivicu!

„Kriva k‘o krivo drvo“, kaže naš narod, a Danijela Vranić je očito uvidela da se ta izreka odnosi na nju.

Pa je rešila da prizna krivicu za ometanje ovlašćenog službenog lica u

obavljanju poslova bezbednosti!

 

Naime, iako se pevačica juče nije pojavila na glavnom pretresu povodom krivične tužbe za pomenuto delo, ona je preko svog advokata Borivoja Bate Pajovića tužilaštvu predložila nagodbu, po kojoj bi, zajedno sa svojom sestrom koju sud takođe tereti, priznala krivicu u zamenu za uslovnu slobodu, saznaje „Alo“!

Ovu ponudu Danijelinog advokata tužilaštvo će prihvatiti tek kada bude u pisanoj formi, a advokat Pajović za „Alo!“ ipak nije želeo da govori o detaljima ponuđenog sporazuma.

– Ništa vam ne mogu reći, osim da je sporazum izgledan – izjavio je Pajović, ne želeći da otkrije o kolikoj uslovnoj kazni Danijela Vranić pregovara.

Pevačica je preko svog zastupnika sudu priložila i bolničku dokumentaciju kao potvrdu da je hospitalizovana zbog problema sa uhom, a njen advokat je naglasio da je ove godine 10 puta bila u bolnici. Ni njena sestra, izvesna Jasmina Kovačević, koja je bila u automobilu sa Vranićevom kada je napala službeno lice, juče nije prisustvovala pretresu, takođe iz zdravstvenih razloga.

Sudija je uvažio razloge njihovog odsustva, zbog čega je glavni pretres odložen za 11. septembar.

Kako „Alo!“ saznaje od izvora iz suda, nagodba je već spremna.

– Danijelin advokat je pripremio predlog sporazuma i za nju i za njenu sestru, a spekuliše se da će za pevačicu tražiti da bude osuđena na šest meseci zatvora, uslovno na godinu dana. Druga varijanta je da će tražiti da joj bude izrečena kazna od 10 meseci zatvora, uslovno na godinu dana. U svakom slučaju, tužilaštvo je nagovestilo da do sporazuma može da dođe, ali je na sudu da prihvati ovu pogodbu – za „Alo!“ je otkrio izvor.

Podsećanja radi, pevačica je 18. septembra kod hotela „Balkan“ uvredom i napadom ometala službeno lice u radu, nakon što su je policajci zaustavili zbog vožnje u pijanom stanju. Ona je tada vozila svoj džip „rendž rover“, a sa njom je bila i njena sestra, koja je učestvovala u raspravi.

Danijelin komentar nismo uspeli da dobijemo pošto se nije javljala na telefon, niti je odgovarala na poruke do zaključenja ovog izdanja „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Danijela Vranić otišla u Dubai!

Danijela dobija nanogvicu?!

Danijela Vranić: I dalje sam ista!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Danijela Vranić priznaje krivicu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump