Daro, ti li si?!

Da javne ličnosti nekad mogu da se nađu na javnom mestu bez bojazni da bi neko mogao da ih prepozna i priđe im, pokazuje nam slučaj Dare Bubamare.

Ne znamo da li je

imala nameru da bude što diskretnija u svom rodnom Novom Sadu ili je pak toliko promenila lični opis, ali sa sigurnošću možemo da tvrdimo – da nije bilo specifične frizure, ne postoji šansa da bi je prepoznali!

Naime, paparaco našeg lista uslikao je omalenu pevačicu u jednom novosadskom kafiću kako ispija piće sa svojim prijateljem. Sudeći po njenim pokretima i izrazu lica, Dara mu je nešto mnogo važno objašnjavala, pa se sva razmahala, a susret nije mogao da prođe ni bez povremenog telefoniranja.

Ipak, ono što je najviše upalo u oči posmatračima bilo je Bubamarino lice, potpuno drugačijeg izraza od onog na koji smo navikli.

Da li je i ko iznervirao vlasnicu megahita „Galama“ nije nam poznato, ali zarad paparaco fotografija u budućnosti, savetujemo joj da se više smeje.

Lepo joj stoji!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ekrem: Vendi ti si moj život!

Ti si mi sve …

Ti si moja ipak- M. Bećković


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Daro, ti li si?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump