Dragana: Niko iz policije nas nije zvao!

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bjelić za incident sa ilegalnim radnicima u zamku „Ebenfurt“ .

Saznali su tek kada su ih pozvali austrijski mediji. Ovu informaciju saznali

smo od pravnog zastupnika folk zvezde i austrijskog biznismena, koji nam je poslao zvaničan dopis, nakon što se pojavila priča u medijima da je specijalna policija za borbu protiv imigranata upala u dvorac u njihovom vlasništvu i da su tom prilikom zatekli osmoro ilegalaca koji su radili na restauraciji građevine. U saopštenju koje nam je poslala advokatska kancelarija navodi se i to da Dragana i Toni nikada nisu imali bilo kakav problem sa zakonom.

Pošto se folk diva nije oglasila povodom čitavog incidenta, pozvali smo je ne bi li nam objasnila kako se našla u žiži medijskog skandala.

– Kao što vidite, javljam se, nisam u zatvoru, pošto se po naslovima moglo zaključiti da se bavim trgovinom ljudima – kroz smeh nam je rekla Dragana čim se javila na telefon, a onda nam i pojasnila sve detalje oko spornog upada policije.

– Šalu na stranu, do sporne situacije jeste došlo, ali to nikakve veze sa nama nema. Firme koje rade na našem dvorcu imaju specijalne dozvole za to jer ne može svaka građevinska firma da restaurira građevine koje su pod zaštitom države. Prilikom angažovanja tražili smo licencu i to je ono što je bilo do nas. Mi smo uradili sve što je potrebno, a sa njihovim ilegalnim radnicima nemamo nikakve veze. Do ovoga trenutka nas niko iz policije i inspekcije nije pozvao, niti će, jer nemamo nikakve veze sa tim. Ako neko može da ima problem, to je ta firma, a ne mi kao vlasnici objekta. Jedina izjava koju je Toni dao bila je izjava njihovim medijima koji su po zakonu bili dužni da ga pozovu za komentar, kao vlasnika dvorca, a ne kao aktera priče. Od novinara smo i saznali da je inspekcija zatekla radnike bez dozvole za rad, a ono što ću vam reći jeste da je većina njih vraćena na posao jer se ispostavilo da su ipak imali papire – rekla nam je Mirkovićeva.

Inače, 12. oktobra prošle godine u parlamentu u Beču se desio isti slučaj. Policija je uhvatila nekoliko ilegalnih radnika koji su radili na renoviranju. Tada niko nije kontaktirao sa predsednikom skupštine kako bi ga pitao o zaposlenim ljudima. Izgleda da Dragana i Toni izazivaju više pažnje od njega.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milena i Nemanja: Lažu da nas niko neće!/intervju/

Jelena Karleuša: Niko me nije tužio!

Dragana Mirković napunila centar „Sava“


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dragana: Niko iz policije nas nije zvao!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump