Dunja Ilić ministarka?!

Naime, mlada pevačica koja za sebe kaže da je ujedno i spisateljica, tekstopisac, kompozitor i kolumnista.

Nakon što se nedavno učlanila u

LDP, u razgovoru za „Alo!” priznaje da ima velike ambicije da se bavi politikom, a nije joj strana ni ideja da jednog dana zasedne u ministarsku fotelju, odakle bi se, kako kaže, najbolje borila za prava gej populacije!

– Kod LDP-a mi se dopada što se zalažu za prava LGBT populacije, kao i ravnopravnost vera, rasa i nacionalnosti. Posle svih ovih ratova, mržnje i svega što nam se dešavalo, vreme je da dođe do preokreta. U stranku se nisam uključila zbog neke konkretne ličnosti. Čedomira Jovanovića i ne poznajem. Odlučila sam se jer je to tema koja me dosta interesuje, stoga na Fakultetu političkih nauka studiram smer Međunarodni odnosi – otkriva Dunja za „Alo!” razloge pristupanja LDP-u i objašnjava kakav će biti njen doprinos politici u Srbiji:

– Cilj mi je da mladima približim politiku, o kojoj oni danas najčešće ne razmišljaju. Putem „fejsbuka” i „tvitera” mogu da radim na njihovom osvešćivanju i nešto tako suvoparno im učinim zanimljivijim. Nama Srbima je potrebno da što pre smanjimo to fanatičko srbovanje, jer od toga nema ništa. Treba da se ugledamo na Evropu. Ne kažem da treba da se stidimo našeg porekla, ali treba da vidimo i kako drugi rade neke stvari – kaže Dunja, koja se u sredu uveče našla i sa direktorom LDP-a, sa kojim je pričala o svom daljem političkom angažmanu.

– Dopadala mi se politika koju je vodio pokojni Đinđić, ali nemam uzora. To je pozitivno, jer su samim tim moje ideje potpuno originalne i sveže. Što se fotelja tiče, još sam previše mlada da o tome razmišljam, ali bih lako mogla da zamislim sebe kao ministarku u nekoj narednoj vladi – kaže ona zagonetno.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dunja Ilić se podsmevala Seki?!

Dunja Ilić se slupala bežeći od policije?!

Ljubav ili požuda?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dunja Ilić ministarka?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump