Ešton glumi Stiva!

Glumac Ešton Kučer (34) glumiće Stiva Džobsa, osnivača „Epla“, u filmu o njegovom životu koji opisuje put od „veselog hipika“ .

Do vlasnika jedne od najvećih kompanija

na svetu, objavio je list „Varajeti“!

 

Film, nazvan „Džobs“, režiraće Džošua Majkl Stern prema scenariju Meta Vajtlija, a navodno će pratiti Džobsov život „od hipika do osnivača ‚Epla‘“, pa sve do sredine devedesetih godina prošlog veka, kad se ponovo vratio u „Epl“. Kučer je dobio tu ulogu jer producenti smatraju da neodoljivo podseća na Džobsa iz mladih dana i veruju u njegove glumačke sposobnosti. Snimanje filma trebalo bi da počne u junu ove godine.

Ešton je na svoje glumačke sposobnosti pažnju skrenuo u seriji „Vesele sedamdesete“, a trenutno nastupa u hit komediji „Dva i po muškarca“, gde je uskočio umesto glavne zvezde Čarlija Šina. Ešton neće biti prvi glumac koji će tumačiti lik jednog od najvećih tehnoloških magova naše ere. U televizijskoj seriji iz 1999. „Pirati Silicijumske doline“, Stiva Džobsa je glumio Noa Vajl.

Podsećamo, Stiv Džobs je preminuo 5. oktobra 2011. u 56. godini nakon što je izgubio bitku sa rakom pankreasa. Njegova smrt nije poljuljala kompaniju, koja je i dalje jedna od najvećih na svetu. Džobs se za života divio Marku Zakerbergu, gazdi „Fejsbuka“:

„O društvenom mrežama pričamo u množini, ali ne vidim ništa osim ‚fejsbuka‘. Oni tu dominiraju. Divim se Marku jer se nije prodao i želi da napravi kompaniju“.

Na drugoj strani, Džobs nije imao sjajno mišljenje o Bilu Gejtsu, jednom od osnivača „Majkrosofta“:

„On je nemaštovit i nikad nije izmislio ništa novo. To je razlog što se oseća prijatnije baveći se humanitarnim radom nego tehnologijom“, rekao je on.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ešton Kučer: Ja sam idiot koje je oženio Demi Mur!

Demi i Ešton u bici za 290 miliona dolara!

Ešton Kučer go u studiju!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ešton glumi Stiva!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump