Goca Tržan živi sa dečkom?!

Goca Tržan je, manje od godinu dana posle razvoda, u zaista ozbiljnoj vezi!

Naime, pop pevačica je već mesecima s Radomirom Rašom Novakovićem, a da je njihov odnos veoma

blizak, pokazuju ove fotografije, koje je napravila ekipa emisije „Paparaco lov“, i to nakon što je mladi bubnjar prespavao kod pop pevačice!

 

Raša je rano ujutro izašao iz Gocine zgrade da prošeta kuče, da bi se potom vratio kod svoje drage. Kasnije su njih dvoje otišli u tržni centar „Ušće“ kako bi pevačica kupila stvarčice za svoju ćerku Lenu. Kada su pazarili haljinicu po njenom ukusu, njih dvoje su se, držeći za ruke, šetali, a bubnjar je onda svojoj emotivnoj partnerki kupio sladoled, posle čega su opet išli od prodavnice do prodavnice. Zajedno su odmah nakon toga otišli u nepoznatom pravcu.

Kada smo pitali Tržanovu da nam prokomentariše Rašinu navodnu selidbu u njen stan, ona nam je putem SMS-a odgovorila.

– Ha ha – i to je bilo sve što je želela da kaže.

Ipak, očigledno je da Gocina ljubavna veza cveta i da je nakon burnog razvoda od supruga Ivana Marinkovića našla partnera koji joj odgovara.

Podsećanja radi, ona je u nekoliko navrata za medije rekla da o svojim budućim vezama više neće javno pričati.

– Nemam nameru da potvrđujem niti demantujem bilo šta i lakše mi je da kažem kako je sve što se piše o meni istina – tvrdila je Goca, a njena najnovija „izjava“ pokazuje da je dosledna u toj odluci. No, slike govore više od reči!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca se ljubi s novim dečkom!

Goca Tržan izmislila novog dečka?

Goca Tržan “ukida samu sebe“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Goca Tržan živi sa dečkom?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump