JK se seli u novu kuću na Dedinju!

Došlo je njenih pet minuta!

Dok mnogi komentarišu kako Jelena Karleuša Tošić samo priča o tome kako je kupila kuću na Dedinju, ona je rešila da slikama

novog doma svima zapuši usta!

 

Naime, JK je ovih dana angažovala 15 radnika koji će preseliti njene stvari iz kuće na Bežanijskoj kosi na Dedinje, gde će ovih dana početi da živi sa suprugom Duškom i ćerkama Atinom i Nikom.

– Kutije! Selidba je veliki stres! Nikada nisam bila oduševljena Dedinjem (ja sam novobeogradska devojka), ali nova kuća je bajkovita – prenela je na društvenim mrežama utiske o novom domu, a onda se požalila i na svoje strahove kada je reč o prenošenju njenih stvari i cipela.

– Nas petnaestoro pakujemo moje stvari! Idem za ljudima i zvocam im da paze kako pakuju cipele. Selidba… – rekla je pevačica.

Inače, Jelenin najbliži saradnik je na društvenu mrežu „tviter“ okačio sliku na kojoj se vidi deo kuhinje u kojoj se ona, kako je i sama izjavljivala, neće baš dugo zadržavati.

– Drago mi je zbog malograđana, koji mere uspeh veličinom kuće. Sad će da ga premere – napisao je Karleušin PR menadžer ispod slike.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša i njene ćerke Atina i Nika su od Duška dobile vilu na Dedinju. Pop diva je nekoliko puta izjavljivala da je do sada za novac koji je zaradila mogla da kupi nekoliko kuća, ali joj je uvek bilo preče da da se opskrbi firmiranom garderobom i cipelama, koje su joj fetiš.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karleuša se uselila u novu kuću!!!

JK u kuću dovela drugog muškarca!

JK kupila penthaus na Dedinju


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “JK se seli u novu kuću na Dedinju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump