Kusturica uvredio Bošnjake?!

Istog dana kada je u Sarajevu održana manifestacija „Sarajevska crvena linija“, kojom je obeleženo 20 godina od početka opsade grada.

Na zvaničnoj „fejsbuk“

stranici Emira Kusturice pojavio se komentar: „Kupujmo domaće“, koji aludira na to da su stolice za tu manifestaciju uvezene iz Srbije!

 

Kada su Bošnjaci na „fejsu“ napali proslavljenog režisera, on im je poručio da „žali za Sarajevom koliko i Ibrahimović za Švedskom“ i zaključio: „Pozdrav mojoj Srbiji, Bosna me ne zanima!“

Sve je počelo kada se Kusta oglasio na društvenoj mreži „fejsbuk“ na profilu koji je predstavljen kao njegova zvanična stranica i ispod slike stolice na kojoj jasno piše ko je proizvođač, napisao sledeće:

„U Sarajevu se obeležava dan crvenih stolica, ja bih ovo prokomentarisao kao ‚kupujmo domaće‘„. Međutim, njegovi komentari se tu nisu završili, a nakon revolta mnogih na njegovoj stranici, Kusturica je nastavio:

„Koji apsurd da ljudi misle da ja žalim za takozvanim Sarajevom… Za Sarajevom žalim baš kao Ibrahimović za Švedskom…“, napisao je reditelj da bi uprzo dodao: „Evo, potpisujem se u knjigu žalosti“. Nije prošlo mnogo, Kusta se opet oglasio, ovog puta ponovo pominjući Ibrahimovića.

„Mučite Ibrahimovića na zor da vam bude Bosanac, dajte, ljudi, smiješni ste…“, napisao je Emir, a malu raspravu završio je rečima: „Pozdrav mojoj Srbiji, Bosna me ne zanima!“.

U želji da saznamo da li je režiser stvarno to napisao i mislio, pokušali smo da kontaktiramo s njim, ali se nije javio na telefon do zaključenja ovog broja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emir Kusturica: Jadna Anđelina Džoli!

Kusturica: JK je kišobran ispod kojeg viri Srbija!

JK: Izvinjavam se za trbušnjake!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kusturica uvredio Bošnjake?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump