Laskavo priznanje za manekenku Mirandu Ker

Lepota je u očima posmatrača! Australijska manekenka Miranda Ker (28) proglašena je za najlepšu osobu u 2012. godini u izboru magazina “Hu”.

Miranda, koja se

proslavila kao jedan od seksi anđela “Viktorija sikreta”, pozirala je za naslovnu stranu magazina sa sinčićem Flinom. Ona je oduševljena laskavom titulom:

“Ranije sam često radila i po 18 sati dnevno, ali sam sada malo usporila kako bih mogla da provodim više vremena sa Flinom. Prvo sam supruga i majka, a tek onda dolazi posao”, rekla je seksepilna manekenka.

“Flin je moje malo sunce koje me obasjava ceo dan. On je zaista šarmantan dečak. Ima taj nevini pogled, kao i sve bebe”, dodala je ona.

Miranda se 2010. udala za glumca Orlanda Bluma, koji se proslavio ulogom u filmu “Pirati sa Kariba”. Oni su u vezi od 2007. Sajt “models.com” je ranije Mirandu proglasio četvrtom na listi 20 najseksepilnijih manekenki na svetu. Magazin “Mens helt” je Australijanku stavio na listu 100 najpoželjnijih žena svih vremena.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miranda Ker pozirala naga sa stomakom

Orlando Blum i Miranda Ker se verili!

Najpoželjnija žena na svetu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Laskavo priznanje za manekenku Mirandu Ker”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump