Lukas: Zarađujem više od pola estrade!

Aca Lukas ne duguje zato što nema pare već zato što ne želi da plati, zaključak je koji bi se mogao izvesti iz njegovih izjava.

Naime, samo četiri dana nakon što je sud izvršiocima

prosledio odluku o zapleni imovine u procesu koji protiv folk pevača Ace Lukasa vode telekomunikacioni operateri zbog neizmirenih računa u ukupnom iznosu od 674.551 dinar, pevač se javno pohvalio svojim primanjima, te otkrio da za dva meseca zaradi onoliko koliko estrada za dve godine?!

– Kad je kriza, nek je bal! – izjavio je Lukas na početku razgovora u emisiji „Skandal“, koja se emituje na satelitskom programu TV „Pink“, a koja se bavila krizom na estradi, i onda je obrazložio svoj stav.

– Ja samo kad saberem ove nastupe što sam uradio u „Magacinu“ i „Kolektivu“ u zadnjih dva meseca, to je više nego što pola estrade zaradi za dve godine. Prema tome, ne znam kako sam ja to puk‘o? – zapitao je folker voditeljku. No, novac koji zarađuje izgleda ipak nije jedini uslov da bi popularni pevač platio račune za telekomunikacione usluge.

Podsećanja radi, prema podacima sa sajta Prvog osnovnog suda u Beogradu, Vuksanović iz 2003. i 2009. godine ima dugovanja prema „Telenoru“ u iznosu od 459.047 dinara, a prema mobilnom operateru „Vip“ 215.504 dinara, zbog čega je Prvi osnovni sud u Beogradu u još uvek nerešenom predmetu doneo rešenje za zaplenu njegovih stvari 25. marta ove godine. Ipak, sud nije ispostavio tačnu adresu Ace Lukasa sudskim izvršiteljima, te oni nisu u mogućnosti da izvrše plenidbu.

Ako već toliko zarađuje, očekujemo da državni organi ipak neće morati da jure folk zvezdu, nego da će sam izmiriti dug. Bio bi red!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aca Lukas i Sonja Šašić: Obostrana ljubav

Lukas pevao, Romana igrala!

Lukas se pocepao!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Lukas: Zarađujem više od pola estrade!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump