Maja Nikolić izazvala skandal u emisiji „Tačno u podne“

Gostovanje Maje Nikolić u emisiji „Tačno u podne“, koju vodi novinarka Marija Lazić, obeležio je manji politički incident!

Kako saznajemo, bivša učesnica

„Pinkovih“ rijalitija je izjavila da pesmu koju će otpevati na „Grand festivalu“ posvećuje budućem predsedniku, samo nije precizirala kom!

– Ničije ime nisam pominjala, pesmu koju ću izvesti na „Grand festivalu“ posvećujem čoveku koji će voditi ovu zemlju, a onaj ko ima pokvarenu maštu može da me spaja s kim hoće. On će se prepoznati – rekla nam je Maja, uporno odbijajući da se izjasni na kog predsedničkog kandidata je konkretno mislila.

Kada su je u toku reklama upozorili da ne sme da priča o politici pred kamerama, Maja je počela da se raspravlja sa ostalima u studiju braneći svoja uverenja:

– Moje je pravo da spavam s kim ja hoću i da ideološki volim koga ja hoću!

Kada su se ponovo našli u programu, Nikolićeva je dodala da čvrsto stoji iza onoga što je rekla o Jevrejima tokom svog boravka u „Dvoru“, zbog čega je protiv nje pokrenut postupak:

– Hoću dobrovoljno da idem u zatvor ako će to pomoći da se skine ova bagra sa vlasti i neka javno istupi onaj ko stoji iza podizanja optužnice protiv mene. Hoću da znam ko se usuđuje da osudi jednu samohranu majku dvoje dece, koja ima svoj stav, koji je nepromenljiv, jer niko me ne može naterati da volim NATO agresore – pojasnila je Maja za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Majin sin u depresiji zbog festivala!

Maji Nikolić odloženo suđenje za Jevreje!

Maja hoće da robija kao Ceca!


Tagovi: [ ]

Jedan komentar na “Maja Nikolić izazvala skandal u emisiji „Tačno u podne“”

  • Anonimni
    22 avgusta, 2012, 16:08

    HAOS….. Frown

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump