Mateja Kežman: Sa ženom nisam već dve godine!

Razvod, ali ne sudski!

Ono o čemu se već neko vreme šuška, sada je i potvrđeno iz prve ruke! Bivši fudbaler Mateja Kežman je odlučio da za naš list otvori dušu i konačno ispriča

istinu o svom razlazu od supruge Emilije.

 

Mateja nam je, naime, otkrio kako sa ženom nije u emotivnoj vezi već dve godine, ali da to ne znači da nije s njom u prijateljskim odnosima.

– Razvod je jedna normalna stvar koju je proživelo milion ljudi. Petnaest godina živim u inostranstvu, gde su takve stvari normalne, pa mi nije jasno zašto je to toliki bauk sada u Srbiji – rekao nam je Kežman, koji je potvrdio da je slobodan.

– Ja živim sam četiri i po godine, a već dve godine nemam nikakvu emotivnu vezu, ni sa Emilijom, ni s nekom drugom. Moja porodica i prijatelji su, naravno, bili upućeni u to, tako da njima sad ovo saznanje iz novina nije nikakva novost. Naravno da se sada poštujemo zbog dece i da smo ostali u prijateljskim odnosima. Nama i jeste u interesu da našoj deci bude dobro. Dakle, mi više nismo zajedno, ali nismo razvedeni jer ta papirologija nije bitna – rekao je Kežman i demantovao da je jednoj navodnoj ljubavnici bio sponzor, o čemu su pisali pojedini mediji.

– Nikome nisam kupovao ni stan ni kola. To zaista nema veze sa životom. Slobodan sam i nemam devojku, tako da imam pravo da vodim svoj život onako kako hoću – iskreno nam je ispričao bivši fudbaler.

Inače, dobro obavešten izvor je za „Star“ ispričao da Matejina bivša životna saputnica Emilija više nije mogla da podnese njegove preljube.

– Dosta mi je svega, ne mogu više da trpim njegove ljubavnice, javnu bruku i da se pri tom on pretvara kako je najpošteniji na svetu – preneo je reči Kežmanove žene dobro obavešten izvor pomenutog nedeljnika.

U svakom slučaju, s papirom ili bez njega, još jedan brak na javnoj sceni je okončan!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kežman sa Marinom na moru!

Mateja Kežman: Želim još dece sa Emilijom!

Ilija Bozoljac: Nisam sa Kristinom!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Mateja Kežman: Sa ženom nisam već dve godine!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump