Mateja Kežman: Želim još dece sa Emilijom!

U vreme kad je, prema svojoj najnovijoj tvrdnji, uveliko prekinuo emotivnu vezu sa suprugom Emilijom.

Mateja Kežman davao je izjave za domaće medije u kojima je

potencirao da je u skladnom braku i čak govorio da sa svojom izabranicom planira još dece!

 

– Zahvalan sam svojoj supruzi što mi je za pet godina rodila troje zaista divne dece, a s obzirom na to da sam često menjao klubove, to joj nije bilo nimalo lako. Ona je veliki borac i zbog mojih obaveza uglavnom je sama brinula o njima, a svako ko me dobro poznaje zna da bih za svoju porodicu sve uradio. Nadam se da ćemo se Emilija i ja u budućnosti još neki put ostvariti u ulozi roditelja – rekao je bivši fudbaler za magazin „Stori“ u maju 2009. godine.

Da priča bude interesantnija, supružnici u rastavi su u junu prošle godine proslavili desetogodišnjicu godina braka, a pre toga je Emilija bila u poseti Mateji u Hongkongu, gde je tada igrao, i to bez dece! Tim povodom je nekadašnja uzdanica FK Partizan izjavila za „Hello“ da se nada da nikada neće napustiti svoju porodicu.

– Kada je reč o karijeri, u ovom trenutku ne mogu ništa konkretno da kažem. Mogu samo da napomenem da ukoliko se sve kockice slože može da se desi da više nikada ne napustim porodicu i Beograd. Svima nam je najveća želja da se više ne razdvajamo. Sigurno je da ćemo organizovati proslavu povodom desetogodišnjice braka, koja je 9. juna. Još ne znam kakvu, možda će biti za uži krug prijatelja ili samo za nas dvoje, a supruzi ću svakako prirediti i iznenađenje – izjavio je tada sportista.

Ipak, pre dva dana, kada je prvi put priznao da nije više sa Emilijom, bivši reprezentativac je istakao da je sam već godinama.

– Ja četiri i po godine živim sam, a već dve godine nemam nikakvu emotivnu vezu, ni sa Emilijom ni s nekom drugom. Moja porodica i prijatelji su naravno bili upućeni u to, tako da za njih ova informacija iz novina nije nikakva novost – rekao je Mateja Kežman za naš list.

Šta je istina od onoga što je u međuvremenu govorio zaključite sami. Mi mu svakako nećemo suditi jer, kao što „kaže“ jedna od Kežmanovih tetovaža, to može samo bog…


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mateja Kežman: Sa ženom nisam već dve godine!

Kežman sa Marinom na moru!

Švarci krije još dvoje dece!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Mateja Kežman: Želim još dece sa Emilijom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump