Merilin će šokirati Beograd!

Najava dolaska Merilina Mensona (43), ekscentričnog muzičara, na festival IQ, koji će 9. juna biti održan u „Beogradskoj areni“.

Izazvala je veliku pažnju ljubitelja

žestokog zvuka.

 

Merilin Menson, čije je pravo ime Brajan Vorner, jedan je od najkontroverznijih rokera današnjice. On je poznat po čestim konfliktima sa predstavnicima crkve i politike. Njegov pseudonim je kombinacija glumice Merilin Monro i zloglasnog Čarla Mensona. Tekstovi njegovih pesama često su oštro kritikovani zbog antireligijskog sadržaja i neprikrivenih aluzija na seks, drogu i nasilje.

„Mislim da je umetnost jedina spirirualna stvar na svetu. I odbijam da me nateraju da verujem u druge ljudske interpretacije boga. Mislim da niko ne bi ni trebalo. Ne bi trebalo da ijedna osoba ima prava na to šta bog zapravo znači“, rekao je Menson.

Optuživali su ga da je satanista i sveštenik đavola. Mensonov nastup u Beogradu sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Katolička crkva je 2005. u Puli tražila da se otkaže njegov već zakazani koncert. Da li će biti slično i ovde, videćemo. Na festivalu će nastupiti još i „Lajbah“ i „Blok aut“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Merilin Menson se vratio staroj ljubavi!

Merilin Monro (biografija)

Šade stiže 30. oktobra u Beograd!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Merilin će šokirati Beograd!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump