Nemanja iskulirao Milenu!

Iako se šuškalo da će se Nemanja Stevanović pojaviti na proslavi kluba „Teatro“ i tako biti na istom mestu gde i Milena Ćeranić, to se nije dogodilo.

Već nekoliko dana

kružile su priče da će se bivši par sresti u četvrtak, baš na rođendanu ovog beogradskog kluba. Sve novinske ekipe su bile spremne da isprate ovaj susret, koji se nije dogodio, a razlog tome je Nemanjin nedolazak.

Nasmejana i doterana, kao i uvek, Milena je došla na proslavu i zabavljala se sa prijateljima do jutra. Igrala je sve vreme i uživala u pesmama Mie Borisavljević i Marine Visković, koje su te večeri bile zadužene za dobar provod. U jednom trenutku naš fotoreporter je uslikao Ćeranićevu kako čita poruku sa svog mobilnog telefona. Od koga je poruka, nije nam poznato, ali je sigurno da nije od Nemanje, jer bivši par već duže vreme ne komunicira.

I dok je Stevanović izostao sa proslave, mnoge poznate ličnosti su te večeri izabrale isto mesto kao i Ćeranićeva: Dado Polumenta, Soraja, Ana Sević, Dijana Janković, Vlada Stanojević i mnogi drugi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Ulazi Bebi Dol! Nemanja ošamario Milenu?!

Gazdarica već presudila za Milenu i Nemanju?!

Milenu spopala devojka!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Nemanja iskulirao Milenu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump