Nikola Kojo pravi ranč!

Kojo rančer! Nikola Kojo kupio je plac na planini Kosmaj, u blizini Beograda, kako bi navodno tamo napravio ranč.

Glumac poznat po ulogama u mnogim filmovima izgleda je

rešio da se malo skloni sa beogradskog asfalta i da uživa u prirodnim lepotama ove planine. Tako je pre nekoliko dana bio u Sopotu kako bi potpisao ugovor, ali i overio sve potrebne papire.

– Iako je nekoliko puta dolazio u Sopot, prolaznici su se veoma iznenadili kada su pre nekoliko dana videli Nikolu Koja u ovoj opštini. On je došao kako bi potpisao kupoprodajni ugovor i overio papire. Nedavno je kupio plac na Kosmaju, a tamo planira da izgradi ranč. Verovatno mu je dosadila buka i gužva u Beogradu, pa je odlučio da poseduje mesto gde će moći da dođe na odmor i gde će imati mir. Kako su kupoprodajni papiri u redu, početak izgradnje na se očekuje uskoro. Ako se sve bude odvijalo po planu, Kosmaj će ubrzo krasiti prelep ranč – rekao je za “Alo!” odlično upućeni izvor.

U želji da saznamo i od Nikole kakvi su mu planovi u vezi sa ovom investicijom, kontaktirali smo sa poznatim glumcem.

– Ne pričam o svom privatnom životu, tako da nemam komentar – izjavio je Kojo za “Alo!”.

Ali, da su naša saznanja istinita potvrđuje i nedavni intervju koji je dao gostujući u emisiji Tanje Peternek Aleksić “TV lica… kao sav normalan svet”.

– Premoren sam od života u gradu, jurcanja za parkingom, od nervoznih vozača… Rešio sam s prijateljima da odem odavde. Kupili smo jedan lep komad zemlje, na kojem ćemo napraviti tipske kućice, bazen, teniske terene, jednu malu komunu – izjavio je tada poznati glumac, koji se izgleda u međuvremenu predomislio i rešio da ipak gradi ranč, a možda i snimi neki film tamo.

U svakom slučaju, njegova izjava u pomenutoj emisiji pokazuje da zapravo priča o privatnom životu za medije. Čemu onda skrivanje?


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nikola Kojo: Napuštam Beograd!

Glumac Nikola Kojo na „Gej paradi“!

Nikola Kojo u novoj seriji „Ono kao ljubav“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nikola Kojo pravi ranč!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump