Ovako se Rijana drogira?!

Totalno izgubla kompas! Pevačica Rijana (24) na „tviteru“ je objavila svoju fotografiju kako mrvi beli prah koji podseća na kokain.

Dok sedi na ramenima

telohranitelja.

 

Kontroverzna fotografija koja je izazvala više od 1.000 komentara njenih obožavatelja snimljena je na koncertu u dolini Koačela, u Kaliforniji, gde je Rijana nastupala na trodnevnom muzičkom festivalu.

Uz fotografiju, Rijana je napisala: „Uspomene ne žive kao što žive ljudi“, a nakon ove fotografije, okačila je još jednu na kojoj se vidi kako sedi na ramenima nepoznatog muškarca. Njeni fanovi su je odmah zasuli komentarima. Jedni tvrde da je motala džoint, dok drugi tvrde da je supstanca sa fotografije kokain. Pevačica im je odgovorila: „Luda sam i ne planiram da se pretvaram.“

Ovo nije prvi put da mladu pevačicu povezuju s drogom, s obzirom na to da je pre nekoliko meseci uslikana s džointom na Havajima.

Podsećamo, Rijana, koja je poreklom sa Barbadosa, pre samo nekoliko dana objavila je fotografiju na kojoj sedi na ramenima telogranitelja tokom koncerta, a dan kasnije je na svom profilu na „fejsbuku“ objavila preko 160 seksi fotografija sa krstarenja na Havajima u januaru ove godine.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana kitila striptizete!

Rijana u toplesu!

Rijana kao Kleopatra!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ovako se Rijana drogira?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump