Pop pevačica izgubila mobilni telefon

Nataša Bekvalac ovih dana baš nema sreće!

Nakon što se pojavila informacija da je Nata izgubila svoj telefon u Skoplju, „Alo!“ saznaje da je pevačica u panici da se pojedini

sadržaji iz njenog aparata ne pojave u medijima.

 

Naime, pored ličnih poruka koje je imala u telefonu, Bekvalčeva je čuvala i nekoliko privatnih fotografija, a sada postoji mogućnost da ih pronalazač telefona prosledi medijima, čega se pevačica najviše i plaši.

Pevačica je u Skoplje stigla u subotu pre podne, a razlog njene posete su zakazani nastupi za vikend u ovom gradu. Nakon što se smestila u hotel, Nataša je otišla u restoran kako bi ručala i odmorila se pred nastup. Pola sata po izlasku iz restorana Bekvalčeva se setila da je zaboravila svoj telefon, preneli su portali. Ali, kada se vratila po njega, mobilnog više nije bilo.

Nata se veoma uznemirila jer je u telefonu imala svoje lične poruke, ali i fotografije sa raznih mesta sa svojim prijateljima, pa trenutno samo razmišlja o tome da neko ne zloupotrebi te podatke.

Sve što Bekvalčevoj sada ostaje jeste da se nada da će joj pronalazač vratiti telefon, a u najgorem slučaju fotografije ćemo uskoro videti na internetu i u novinama.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pop pevačica u Maleziji dobila gmizavca

Mobilni telefon od milion dolara

Pop pevačica išla na liposukciju


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Pop pevačica izgubila mobilni telefon”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump