Radiša: Tužim Anđu u Vašingtonu!

Željan pravde!

Poznati folk pevač Radiša Urošević ne odustaje od namere da tuži Anđelinu Džoli, jednu od najpoznatijih glumica na svetu, zbog zloupotrebe izvođačkih prava.

Naime, Anđa je u svom rediteljskom prvencu „U zemlji krvi i meda“ iskoristila numeru „Tebi za ljubav“ sa Uroševićevim glasom, što je i glavni povod za tužbu. Kako je rekao za „Alo!“, folker će filmsku zvezdu tužiti u američkoj prestonici.

– Tužba će biti podneta u Vašingtonu. Trenutno preko ambasade kontaktiramo sa našim advokatom iz tog grada jer želimo da slučaj vode naši ljudi, tako da će tamo biti podneta tužba – izjavio je Urošević i objasnio zbog čega želi da se vidi na sudu sa Džolijevom.

– Povređeno je moje izvođačko, odnosno srodno pravo. Korišćen je moj glas bez dozvole. Kompozitor ove pesme Miša Mijatović i tekstopisac Radmila Todorović Babić su druga priča, a ovde je reč o meni i mom glasu jer mene nisu pitali za dozvolu. Oni su kao autori kompozicije i teksta mogli da prodaju pesmu, ali bez mog glasa, što je i razlog za tužbu – rekao je Radiša i dodao:

– Ne radi se o novcu, već o povredi mojih prava – zaključio je poznati pevač.

Sudeći po njegovim rečima, uskoro bi se Radiša Urošević i Anđelina Džoli mogli naći jedno naspram drugog, i to ni manje ni više nego u sudu u Vašingtonu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bojanić: Neće idem na sud, sređujem kadilak!

Lepa Lukić: Tužiću Eru!

Vlada Stanojević: Tužiću “ Ćeraniće „!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Radiša: Tužim Anđu u Vašingtonu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump