Romana: Zabranjena sam na „Pinku“!

Romana Panić ne može više da se pojavljuje ni u jednoj emisiji Televizije „Pink“!

Kako saznaje „Alo“, njoj je zabranjen i ulaz u prostorije ružičaste televizije zbog toga

što je nedavno na svoj rođendan pozvala TV „Prva“ i emisiju „Ekskluziv“, umesto „Pinka“ i „Sitija“, za koje je vezana od početka svoje karijere.

 

– Iako već godinama sarađuje sa izdavačkom kućom „Siti rekords“, čiji je ekskluzivni pevač, Romana je zabranjena jer je dozvolila konkurenciji da snimi prilog sa njenog rođendanskog slavlja. Zbog takvog postupka na „Pinku“ su stopirali emitovanje njenih pesama i spotova – ispričao nam je dobro obavešteni izvor.

Panićeva je potvrdila naša saznanja.

– Ekipa emisije „Ekskluziv“ snimila je moj rođendan, ali sam svojoj izdavačkoj kući obećala da će premijerno snimiti moju novu pesmu, koja je gotova, i to obećanje sam ispunila. Ekipa „Sitija“ došla je u studio, snimila prilog, ali kada su na drugoj televiziji videli snimak s rođendana, odmah su me zabranili. Pozvala me je devojka iz „Sitija“, koja mi je saopštila da ne može da emituje prilog jer čelnici ružičaste televizije smatraju da sam prekršila pravila njihove kuće – kaže Romana, koja se ipak nada povratku na staro.

– Ja sa „Pinkom“ sarađujem od početka svoje karijere i smatram ga svojom kućom. U svakoj kući dođe do nekih razmirica, ali se to uvek može rešiti. Normalni ljudi sednu za sto, porazgovaraju i reše problem. Nadam se da ću i ja sa „Pinkom“ rešiti nesporazum – rekla je pevačica za „Alo!“ dok na televiziji „Pink“ nisu želeli da komentarišu novonastalu situaciju.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Romana našla novog dečka!

Romana i Fotos na crnogorskom primorju!

Kaja opet zabranjena na „Pinku“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Romana: Zabranjena sam na „Pinku“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump