Šaptač psima pukao na razvodu!

Brak Cezara Milana (42), poznatog po emisiji „Šaptač psima“, definitivno je bio iluzija.

Pošto se čuveni TV voditelj razveo od svoje supruge Ilužn (što znači iluzija).

Milan će posle razvoda verovatno neko duže vreme umesto psima šaptati u snu, pošto će posle brakorazvodne parnice bivšoj supruzi morati da da polovinu onoga što je do sada zaradio! Milana je razvod koštao 400.000 dolara, plus „neki sitni dodaci“.

Kako prenose svetski mediji, pod ostalim troškovima razvoda nalaze se sume od 23.000 dolara koje će svakog meseca morati da uplaćuje svojoj bivšoj dragoj, plus 10.000 za alimentaciju mesečno, za izdržavanje dva sina. Ipak, iako na prvi pogled ovo izgleda kao svota od koje puca srce, Milanu to ne bi trebalo da predstavlja neki veći problem, s obzirom na to da su njegovi trenutni mesečni prihodi lepih 170.000 zelenih novčanica. Zauzvrat, njegova bivša moraće da drži zatvorena usta po pitanju „intimnih, privatnih i drugih informacija o njihovom zajedničkom životu“, koji je trajao 16 godina. Na nivou strogo poverljive tajne biće i slike, video-zapisi i „sve ostalo“, stoji u ugovoru.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maca: Nikada se ne bih vratio na Farmu

Premijerno nastup Cece u Grandu !/video/

Tom Kruz ne želi na sud!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Šaptač psima pukao na razvodu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump