Severina tajno u Beogradu!

Najpopularnija Hrvatica ponovo je u srpskoj prestonici!

Severina Vučković je prošlog četvrtka doletela u Beograd sa sinom Aleksandrom i verenikom Milanom Popovićem, a da to

niko nije znao.

Poznati par je oko podneva seo u avion, a malom Aleksandru je ovo bio prvi let, dva meseca od rođenja, prenosi hrvatski „Stori“. Severina je sa porodicom provela nekoliko dana u Beogradu, i to u Milanovom stanu, ali je retko izlazila jer nije želela da je neko fotografiše.

Pošto je u Hrvatskoj vladao veliki interes medija, što za nju, što za malog Aleksandra, Seve je navodno jedva čekala da dođe u Srbiju i malo se odmori. Kako su doputovali Milanovim privatnim avionom, niko na aerodromu nije mogao ni da pretpostavi kada će se srpska snajka pojaviti.

Kako pišu hrvatski mediji, Vučkovićeva je već vratila devojačku liniju, i to uz pomoć privatnih trenera, sa kojima je svakodnevno vežbala, a navodno mali Aleksandar liči baš na mamu. Porodica će živeti u Srbiji, i to u Vršcu, u hotelu koji je Milan nedavno kupio, a apartman je posebno preuređen za njihove potrebe.

Da su stvarno bili u Beogradu potvrdio nam je i Severinin PR menadžer Tomislav Petrović.

– Ja nisam njihov agent da bih vam sada pričao gde su sve bili. Mogu vam samo potvrditi posetu Beogradu – izjavio je Petrović za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Severina navodno u drugom stanju???!

Severina napustila porodilište!

Severina se porađa carskim rezom?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Severina tajno u Beogradu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump