Sil ima novu Hajdi!

Nije mu mnogo trebalo! Američki pevač Sil (49), svega tri meseca posle razlaza s nemačkom manekenkom Hajdi Klum (38).

Sa kojom ima troje dece, pronašao je

novu devojku! To je austalijska pevačica Delta Gudrem (27), sa kojom se ljubio na crvenom tepihu tokom otvaranja filmskog festivala u Melburnu.

 

Plavokosa Delta, koja neodoljivo podseća na nemačku manekenku, ali koja je 22 godine mlađa od Sila, upoznala je američkog pevača na dodeli australijskih TV nagrada „Logie“. Sil je Deltu u javnosti poljubio u obraz, a kako prenose brojni tabloidi, oni su se sve vreme mazili i do jutra se nisu razdvajali. Delta i Hajdi imaju i slične frizure. Australijanka je pre nekoliko meseci prekinula vezu s američkim pevačem Nikom Jonasom, a od 2007. do 2011. bila je verena s Brajanom Mekfadenom, Ircem iz benda „Westlife“.

Podsećamo, Sil i Hajdi su bili u braku sedam godina, a venčali su se 2005. Hajdi, koja je inicirala razlaz i podnela zahtev za razvod u sudu u Los Anđelesu, kao razlog je navela nepomirljive razlike. Ona je zatražila i starateljstvo nad decom. Njeno bogatstvo je procenjeno na 45 miliona dolara, a njegovo na 24 miliona. Ona je zatražila od suda da odbaci bilo kakav eventualni Silov zahtev za alimentaciju.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Hajdi Klum i Sil kupili kuću od 13 miliona dolara!

Hajdi Klum posle prorođaja, opet na pisti!

Milorad Čavić ima novu devojku!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Sil ima novu Hajdi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump