Snašao sam se živeći sa Romima!

Rijalitija nikad dosta! Đole Đogani će uskoro učestvovati u novom rijalitiju “Šatra”, koji će se emitovati na Televiziji “Prva”.

U ovom šouu poznate ličnosti se na dva

dana odriču svojih svakodnevnih navika i žive sa romskim porodicama. “Šatra” je snimana ove zime, a Đole otkriva utiske sa snimanja:

– Odlično sam se snašao. Katarina Vučetić i ja smo zajedno snimali ovaj rijaliti dva dana. Bilo je stvarno stresno iskustvo, ali ujedno i zanimljivo. Ovo nije klasičan rijaliti gde se takmičite za nagradu, već živiš sa porodicom koja je u jako nezgodnoj situaciji, siromašnoj i bez uslova za normalan život – izjavio je Đogani za “Alo!”. Kako je produkcija najavila, poznate ličnosti moraće da se odreknu luksuza i lagodnog života, pa smo Đoleta pitali čega se sve on odrekao.

– Odrekli smo se svega. Živeli smo u njihovoj porodici dva dana i odrekli smo se svog života. Mi stvarno živimo u luksuzu u odnosu na ono kako oni žive. Neki od njih prose na ulicama, jednu devojčicu su roditelji prodali, a neki od njih su čak imali dodira i sa prostitucijom. Videćete, bilo je dosta emocija i suza – priča Đole, a trenutak koji je na njega ostavio najveći utisak ne može da izdvoji.

– Svaka njihova reč i priča je u meni ostavila trag – završio je Đogani, pored koga ćemo u “Šatri” gledati i Katarinu Vučetić, Gocu Tržan, Sergeja Trifunovića, Skaja Viklera i mnoge druge.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Đogani sa sadašnjom i bivšom na putu!

Đogani se na plaži kupao u donjem vešu

Kejt Holms i Tom Kruz ne žive zajedno?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Snašao sam se živeći sa Romima!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump