Srbin oduvao Britance!

Britanac srpskog porekla Aleks Džoš oduševio je četvoročlani žiri „Prvog glasa Ujedinjenog Kraljevstva“.

Ali i celu tamošnju javnost, koja je šou pratila u udarnom

terminu u subotu uveče na BBC-u.

 

Izvodeći pesmu Džejsona Mraza „I’m yours“, ovaj tinejdžer najpre je privukao pažnju Vilijama Adamsa, člana žirija i jednog od osnivača „Black Eyed Peace“, koji se iz leđima okrenutog položaja, u kojem se žiri inače nalazi, prvi okrenuo da vidi čiji je taj čudesni glas. Iako vrlo nervozan, Aleks je nakon nastupa ipak dobio simpatije kako publike, tako i članova žirija, u kojem su pored poznatog repera sedeli i pevačica Džesi Džej, Deni Odonogju i Tom Džons.

Prema pravilima ovog šoua, svako ko se svidi žiriju stiče pravo na mentorstvo jednog od njih, a nakon nastupa, sedamnaestogodišnji Srbin odabrao je frontmena grupe „The Script“ Denija Odonogjua. Dok se premišljao da li da za mentora odabere Vilijama Adamsa ili Denija, podršku mu je pružila i Džesi Džej, pa je sela pored njega i zagrlila ga, što ga je dodatno zbunilo.

– Tako sam nervozan – kukao je Aleks, na šta mu je njegov budući mentor odgovorio:

– Možda si bio nervozan, ali ovo je bio paklen nastup – rekao je frontmen grupe „The Script“, dok je zvezda „Black Eyed Peace“, popularni Vil Aj Em, prokomentarisao da je kvalitet Džošovog glasa na nivou najvećih zvezda. Ipak, ni to mu nije bilo dovoljno da zadobije poverenje srpskog tinejdžera, koji je ipak za mentora izabrao Odonogjua.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Prvi gej Srbin venčaće se u avionu!

Srbin Marko Mitanovski kreira za Lejdi Gagu

Najlepši Srbin je…


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Srbin oduvao Britance!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump