Stanija nudila stan i auto za pobedu!

Skandal koji je napravila Stanija Dobrojević u rijalitiju „Survivor“ definitivno bi mogao da obeleži ovu sezonu nadmetanja poznatih.

Starleta je odlučila da se svim sredstvima

bori za povratak u takmičenje, pa je Radovanu i Žaretu, sa kojima se borila za još jednu šansu u ujedinjenom plemenu, nudila stan u Los Anđelesu i automobil kako bi joj dopustli da ih pobedi na ostrvu odbačenih!

– Žarko me je prevario, rekao mi je prvo da će me pusti da ga pobedim. A ipak nije – požalila se Stanija, koja je pre borbe ponudila Radovanu mito.

– Radovane, ajde mi prepusti pobedu, a ja ću ti predati ključeve mog stana u Los Anđelesu. Daću ti i ključeve automobila – rekla je Radovanu starleta. Međutim, izgleda da bi Radovan i pristao na ovu pobedu, ali je Žare pobedio Dobrojevićevu i postao kandidat za povratak u takmičenje. Stanija je zbog toga bila veoma ljuta i neprestano se žalila učesnicima na ostrvu odbačenih da ju je Žare prevario, a potom otkrila i da je upravo on bio protiv nje.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Stanija otkrila omiljenu žensku pozu!

Stanija: Šeik mi je darovao ostrvo!

Dača: Stanija i Soraja vređaju ku**e!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Stanija nudila stan i auto za pobedu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump