Stevan i Aleksandra uzeli 100.000 evra!

Pobedili mladost i osmeh!

Nakon 106 dana emitovanja rijalitija “Parovi”, Stevan Radivojević i Aleksandra Matić su postali pobednici najdužeg takmičenja

u izolovanom prostoru.

 

Sa 58 procenata glasova ovaj par je postao bogatiji za 100.000 evra. Pobednici su u trenutku proglašenja njihovih imena zanemeli, da bi onda vrištali od sreće.

– Ovu pobedu Saška i ja posvećujemo mojim roditeljima i njenom tati – izjavio je Stevan nakon primljene nagrade.

U finalu rijaliti šoua “Parovi” učestvovalo je pet parova, a izgleda da su osmeh i iskrenost učinili svoje i doveli ovaj par do pobede. Oni su jedni od retkih parova koji se nisu svađali, psovali i bili namrgođeni, pa je možda to glavni razlog zbog čega su prikupili simpatije publike.

U trenutku kada su u vili ostala tri para, voditeljka je proglasila drugoplasirani par, odnosno Marka Miljkovića i Deu Tošić, dok su u vili ostali trećeplasirani i pobednici šoua. Sa 20 procenata treće mesto su zauzeli Nikola Paunović i Sonja Petrović, koji ne žale mnogo za pobedom.

– Ja sam očekivao ovo i nisam se nadao nagradi. Čestitam Saški i Stevanu. Bravo za pobedu – izjavio je Nikola Paunović po izlasku. Strahinja Mladenović i Sonja Kocić su završili na četvrtom mestu, dok su petoplasirani Martina Rajić i Mihail Mujingo.

Specijalnu emisiju povodom finala rijalitija ulepšale su i pesme, pa su tako Slađana Đorđević Bucka i Alka Vuica otpevale svoje numere i tako podigle publiku na noge. Pored finalista proglašenju su prisustvovali i bivši ukućani koji su čestitali svojim cimerima i podelili svu radost sa njima.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Izabrani parovi!

Aleksandra Kovač ljuta što ne ide na Evrosong?

Saša pevao na proslavi pobednika „Parova“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Stevan i Aleksandra uzeli 100.000 evra!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump