Tadić na kafi sa Čolom

Kandidat za predsednika Srbije i lider DS-a Boris Tadić je juče prošetao obalom Save i popio kafu s poznatim pevačem Zdravkom Čolićem.

A novinarima je otkrio

tajnu da radni dan često završava pevajući Čolinu pesmu „Stanica Podlugovi“.

 

O čemu su dvojica rođenih Sarajlija razgovarala uz kafu u jednom beogradskom klubu u podnožju Kalemegdana, novinari nisu uspeli u potpunosti da čuju, ali je Tadić otkrio da, kada završi radni dan, „uključi pojačalo i gitaru i otpeva Podlugove“.

Na pitanje zašto se odlučio da baš sa Čolićem popije popodnevnu kafu, Tadić je uz osmeh odgovorio: „Pa pitajte Čolića zašto je odlučio da popije kafu sa mnom“. Poznati pevač je objasnio da su njih dvojica stari prijatelji i da je Tadić bio na njegovom koncertu na Ušću, na šta je lider demokrata „ubacio“ da to nije jedini koncert na kome je prisustvovao, ali i da ih povezuje to što su obojica rođeni u Sarajevu.

Tadić je otkrio i to da su sve drugarice njegove sestre još u Sarajevu bile zaljubljene u popularnog Čolu. „Prvi put sam za njega čuo sedamdesetih godina kada je bila popularna pesma ‚Gori vatra‘. Bio je jedan student Englez koji je bio u razmeni studenata i on je bio oduševljen tom pesmom“, podelio je Tadić svoja sećanja.

Ipak, njegova omiljena pesma je „Sinoć nisi bila tu“. „Sinoć nisi bila tu da mi malo snage daš – a to je strašna pesma“, rekao je Tadić. Nezaobilazna je, prema njegovim rečima i „April u Beogradu“, koja je toliko romantična da pretpostavlja da umiruje ženska srca.

„A, to je evergrin. To je pesma koja ostaje“, uzvratio je Čolić. Tadić je pohvalio pevačke sposobnosti poznatog pevača, za koga smatra da ima „kristalni glas“, ne samo u Jugoistočnoj Evropi već i šire.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ludilo na Ušću zbog Čole!

Premijer Berluskoni nazvao Tadića, Kluni!

Džordž Kluni: Boris Tadić je lepši od mene!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Tadić na kafi sa Čolom”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump