Vitni pre smrti uzela kokain!

Pevačica Vitni Hjuston, koja je 11. februara pronađena mrtva u kadi u hotelskoj sobi, imala je u krvi više različitih opijata, navodi se u izveštaju sa obdukcije.

Uzrok smrti je utapanje u kadi, čemu je doprinelo dugogodišnje konzumiranje raznih opijata, kao i srčana bolest. U njenoj krvi otkriveni su tragovi kokaina, lekova za smirenje, marihuane i alkohola. Pored kokaina pronađeni su ogledalce i kašičica. U dokumentu se navode detalji poslednjeg dana života američke pevačice, koja se požalila da je boli grlo, nakon čega joj je asistentkinja predložila da se okupa pre nego što počne da se sprema za zabavu pred dodelu “Gremija”. Kada se asistentkinja vratila, pevačica je bila mrtva. Iz nosa joj je curila krv. Imala je rupu u nosu od uzimanja kokaina. Njena smrt proglašena je nesrećnim slučajem.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vitni Hjuston ubila droga!

Paris Hilton: Ni tašna ni kokain nisu moji

Dve godine od smrti Tošeta Proeskog


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Vitni pre smrti uzela kokain!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump