Vlada Georgieva sahranili na internetu!

Živog ga sahranili!

Koliko morbidnih ljudi, odnosno informacija ima na internetu, lično se uverio muzičar Vlado Georgiev, koji je svojim očima video da su ga na internet

enciklopediji „vikipedija“ svrstali među mrtve!

 

Na ovoj stranici, naime, donedavno je pisalo da je kantautor preminuo 6. aprila 2012. godine u 35. godini života, što je pevača žestoko iznerviralo. A koga i ne bi?!

– Želim da pozdravim moje ubice sa „vikipedije“ – bilo prvo što je napisao Georgiev na „tviteru“, a onda je dodao:

– Baš bih mnogo cenio mog tihog ubicu na „vikipediji“ kada bi se ovde javno prijavio.

Da stvar bude ironičnija, Vlado je napisao i da upravo peva pesmu „Živim sad“ i tako osmehom odgovara nepoznatom „ubici“.

Ubrzo nakon što je Georgiev obavestio sve svoje prijatelje i fanove šta se desilo na ovoj internet stranici, na „vikipediji“ je odjednom nestao podatak o njegovoj smrti, ali je muzičar, znajući da postoji opcija brisanja, na vreme sačuvao stranu na kojoj su ga pre vremena poslali na onaj svet.

– Ne brini, sve odrađeno i prijavljeno! – napisao je pevač, iz čega može da se nagovesti da je preduzeo određene mere kako bi dokazao onom ko se poigrao da ne pomišlja da ponovi isto.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Georgieva ostavila devojka!

Novi spot Vlade Georgieva: Uvek zaljubljeni barba!

Uskoro nova pesma Vlade Georgieva


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Vlada Georgieva sahranili na internetu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump