Zvezde čuvaju tradiciju

Vaskrsu se raduju svi vernici, pa tako i javne ličnosti, koje će veliki hrišćanski praznik uglavnom obeležiti onako kako i dolikuje.

U krugu porodice. Ipak, ima i onih koje će ovogodišnji Vaskrs

upamtiti po nekim stvarima koje se ne dešavaju baš često.

 

Primera radi, mlada folk zvezda Ilda Šaulić u nedelju će postati kuma maloj Jovani, ćerki svoje školske drugarice Rade.

– Ja sam im bila kuma i na venčanju, pa ću shodno tome krstiti i njihovu ćerku Jovanu. Nakon čina crkvenog krštenja, svi ćemo zajedno praznovati u duhu Vaskrsa, koji podrazumeva svečani ručak i obavezno tucanje jajima – rekla je za „Alo!“ pevačica.

Ildina koleginica Indira Radić, koja je izdržala ceo veliki post kako bi očistila dušu i telo, raduje se ne samo bogatoj prazničnoj trpezi, nego i crkvenoj službi.

– U nedelju ću prisustvovati jutarnjoj liturgiji, kada ću se i pričestiti. Nakon ručka, porodično idemo u moj rodni Doboj, gde ću uveče nastupiti u diskoteci „Džungla“. Inače, kada su ovako veliki i lepi praznici, uvek nastojim da ih provedem sa najbližim ljudima – rekla nam je Radićeva.

Folk diva Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić praznovaće u svojoj porodičnoj kući u Pazovi, gde će dočekati članove najuže familiju. Inače, Seka i Veljko postili su ceo post na vodi, a u nedelju ujutru prisustvovaće liturgiji i pričestiti se u manastiru Kuveždin, na Fruškoj gori.

Za razliku od prethodnih godina, kada je praznovao kod kuće, ovog puta balkanska pop zvezda Zdravko Čolić sa porodicom i prijateljima obreo se u Rimu. S obzirom na to da je u toku uskršnji raspust, Čola je sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i Larom odlučio da praznuje u Večnom gradu. Svečani ručak upriličiće u jednom ekskluzivnom restoranu, a nakon toga obići će znamenitosti grada na Tibru.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Veljko prebio Seku!!!

Seka: Bog će Veljku i meni podariti dete!

Seka Aleksić napušta Srbiju!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Zvezde čuvaju tradiciju”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump