Aca Lukas: Radina pesma je glupost!

Folk pevač Aleksandar Vuksanović, koji je bio jedan od članova žirija u takmičenju za “Zvezde Granda”.

Isprozivao je novu numeru Radmile Manojlović “Nije

meni”, koju je otpevala takmičarka Milica Pavlović.

 

Naime, kada je došao red na Lukasa da oceni mladu nadu “Granda”, on je počeo da priča da joj je izbor pesme loš i da je nije dobro otpevala jer je pesma “jako glupa”, te dodao da mu se ne sviđa nimalo, iako mnogi ne dele njegovo mišljenje.

– Imao sam prilike da te slušam ranije, već sam ti jednom bio u žiriju i mnogo si bolje pevala tada. Ne znam šta ti se sada desilo, ali pretpostavljam da je problem loš izbor pesme. Ne znam zašto si se odlučila za tu pesmu, jako je glupa. Mnogo je glupa pesma, meni se ne dopada uopšte – rekao je Aca, što su zabeležile i kamere.

Takmičarka koja je otpevala tu numeru samo je slegla ramenima, a zbog scenskog nastupa i utiska od ranije koji je ostavila kod folk pevača ipak je dobila devetku.

Naime, za pomenutu pesmu, Rada je nedavno snimila i spot koji je naišao na pozitivne kritike, a ostvario je i impoznatan broj pregleda na “jutjubu”.

U želji da čujemo komentar pevačice, pozvali smo je, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da je dobijemo i čujemo šta ona misli o Lukasovoj izjavi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Radina pesma završila kod Aleksandre Bursać

Aca Lukas ismevao Karleušu!

Bebi Dol: Željkova pesma je već viđena!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Aca Lukas: Radina pesma je glupost!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump