Bebe pune para!

Začeti pod srećnom zvezdom!

Rodi me, majko, srećnog, pa me baci na đubre, kaže naš narod, a jedna od najpovoljnijih životnih okolnosti svakako je poreklo koje

garantuje novac, status i, kada za to dođe vreme – nasleđe.

 

Upravo je takva srećna sudbina zadesila devojčicu koju je nedavno na svet donela Sandra Meljničenko (eks Nikolić), supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka!

Beba čije ime još nije objavljeno već je proglašena za najimućniju u Evropi! Naime, poznato je da je suprug bivše „Modelsice“ jedan od najbogatijih Rusa, a na čuvenoj „Forbsovoj“ listi milijardera zauzima zavidnu 105. poziciju. Njegovo bogatstvo procenjuje se na 8,6 milijardi dolara, pa ne čudi to što bračni par godinama uživa u putovanjima oko sveta na jednom od najvećih privatnih brodova na svetu, boravku u vilama širom sveta, kolekciji umetničkih slika, kupovini skupocenog nakita i odeće… Nema sumnje da će ovaj hedonizam Andrej i Sandra preneti i na ćerkicu. Srpkinji je to inače prvo dete, a pisalo se da Rus već ima jedno koje je dobio pre braka s njom, ali nema sumnje da će, kada za to dođe vreme, novorođena devojčica naslediti veliki deo tatinog bogatstva.

Još jedna srpska lepotica je čuvena po bogatoj udaji, pa i potomstvu – bivša misica Jelena Jakovljević, odnosno Bin Drai, ponosna je mama trogodišnje Asje i tromesečnog Halila. Jelena je udata za Saida bin Draija, jednog od najsolventnijih ljudi u Dubaiju. Nekadašnja manekenka ipak nije želela da bude dokona domaćica, pa je spojila lepo i korisno – otvorila je luksuzno obdanište! Tako će verovatno Jelenina i Saidova deca jednog dana rukovoditi vrtićem u kome su i sami odrastali!

Para ne manjka ni hrvatskoj pevačici Severini Vučković, odnedavno majci malog Aleksandra, a još manje njenom vereniku, srpskom biznismenu Milanu Popoviću, koji je pak čuven ne samo po bogatstvu – čije razmere nisu tačno utvrđene – već i po humanosti. Naime, „srpski kralj bakra“, koji inače poseduje brojne nekretnine u regionu, donirao je mnogo novca za inkubatore za bebe u Srbiji, a pisalo se i da je davao novac za narodne kuhinje, pa i za neke pravoslavne crkve. S obzirom na uzor koji će dobiti od roditelja, verovatno je da će i mali Aleksandar umeti da ono što ima, podeli i s drugima.

Nešto malo manje bogati, ali nesumnjivo najpopularniji par od pomenutih čine naš košarkaš Marko Jarić i čuvena brazilska manekenka Adrijana Lima, koja je, dve godine posle rođenja ćerkice Valentine, ponovo trudna. Tako će bogatstvo zgodnog para jednog dana deliti na (bar) dva dela, ali to su svakako slatke muke jer, gde ima, tu se i preliva.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emina i Ćemo čekaju bebe!

Bojana: Firmirana odeća je bacanje para

Ava i Vlada zaratili zbog para?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Bebe pune para!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump